آیا دادگاه قبول میکنه که این آقا با کارتی که بنام شخص دیگه ای هست بمن نفقه پرداخت کرده درصورتی که پرینت اون حساب رو بیاره؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۵۶ #59022722

سلام من ۲ ساله نامزد کردم الانم میخوام جدا بشم نامزدم ادعا داره که نفقه و پول پرداخت کرده درصورتی که نه رسید داره و نه حساب های بانکی و کارت های عابرش بنام خودش هست آیا دادگاه قبول میکنه که این آقا با کارتی که بنام شخص دیگه یی هست بمن نفقه پرداخت کرده درصورتی که پرینت اون حساب رو بیاره

مشاوره حقوقی نفقه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام درصورت تایید موضوع واریز نفقه از طرف صاحب حساب دادگاه ادعای واریز نفقه را می پذیرد .

مهم پرداخت نفقه است و راه پرداخت ان در صورتی که شبه ای در ان نباشد و مدعی دیگری نداشته باشد موضوعیت ندارد میتواند دلیل برپرداخت نفقه توسط ایشان باشد.

سلام به شما
صاحب حساب اگر شهادت بده که بابت نفقه بوده مورد قبول دادگاهه مگر اینکه شما اثبات کنید که صاحب حساب بابت چیز دیگه ای به شما بدهکار بوده و داشته بابت اون پول پرداخت می‌کرده
البته اگر این مبالغ رو به صورت ثابت و در تاریخ های مشخصی به حساب شما واریز میکرده، اثبات اینکه بابت بدهی بوده هم کار سختیه و گمان نفقه بودن این پرداخت ها رو در ذهن قاضی تقویت میکنه

درود بر شما، در این مورد باید صاحب حساب مذکور در این خصوص چه ادعا و نظری خواهند داشت، ممکن است این مساله را تایید کرده و موجبات علم قاضی را فراهم نمایند.

با سلام و ادب
اثبات این ادعا به عهده ایشان است.و اگر شخصی که از کارتش به حساب شما پول واریز گردیده در دادگاه حاضر شده و شهادت دهد.اماره ای قوی برای قاضی ست.

با درود اگر صاحب حساب تایید نماید به دستور زوج این مبالغ واریز شده و روابط مالی بین شما و واریز کننده نبوده باشد، بله مبتواند به حساب نفقه بگذارد.

با سلام در صورتی که وی صحت ادعای زوج را مبنی بر واریز به حساب شما تایید کند و فیش های واریزی حکایت از آن را داشته باشد به عنوان نفقه محسوب میشود‌.