آیا همچین چیزی امکان دارد و تلفنی حکم میدهند؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۱۹۴ #58894061

با سلام
چند روز قبل ماموران به منزل ما ریختند و هر چی گفتیم حکم خود را نشان بدهید گفتند ما تلفنی حکم گرفته ایم بروید از دادگاه بپرسید و تا آخر بازرسی حکمی به ما نشان ندادند.
اگر تلفنی حکم گرفته اند بازهم ماموران باید آنرا در کاغذی مکتوب میگردند و به ما نشان میدادند؟
برای پیگیری این مورد ب کجا باید مراجعه کنم.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اخذ دستور تلفنی غیرممکن نیست، مراتب را به شعبه رسیدگی کننده گزارش کنید.

با سلام و درود . شما میبایست مراتب را به دادگاه مربوطه اعلام کنید .

حضورا از شعبه پیگیری کنید .

با احترام از شعبه مربوطه پیگیری نمایید

سلام به شعبه اعلام.نمایید

از طریق شعبه و دادسرای نظامی پیگیری نمایید

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بله در شرایطی به صورت تلفنی هم حکم صادر می شود جهت پیگیری می توانید به شعبه مورد نظر مراجعه نمایید .