با دروغ گفتن و سند گذاری منو ضامن کرده؛ میتوانم از کارمند شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۸۳ #58871241

سلام من برای گرفتن یک وام یه بانک مراجعه کردم که گفتن باید استعلام بگیرین موقع استعلام گفتن شما ضامن یک نفر هستین من پول طرفو پرداخت کردم بعد کارمند بانک برگه ضامن رو بهم داد و دیدم تو برگه اسناد رسمی هیچ گونه امضا از من نیست و ضامنین دو نفر دیگه بودن و فقط یک کپی شناسنامه و یک کپی کارت ملی از من گذاشته بودن توی پرونده بدون امضا من و کارمند بانک الان با دروغ گفتن و سند گداری منو ضامن کرده که الان میخام از کارمند شکایت کنم ایا حق با من هست

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ابتدا به بازرسی بانک مربوطه شکایت نمایید .

باسلام
بهتره در مرحله اول از طریق بازرسی بانک پیگیر باشید
درصورت عدم نتیجه ازطریق دادگاه اقدام کنید که باید ادعای خود را اثبات کنیدبا آرزوی موفقیت

ابتدا به بازرسی بانک مراجعه کنید

ابتدا از طریق اداره بازرسی بانک موضوع را پیگیری نمایید

اگر بتوانید ادعای خود را اثبات کنید بله

باسلام بهتراست از طریق سازمان بازرسی پیگیری نمایید.

باسلام
با اداره بازرسی بانک مکاتبه کنید.