آیا میشه با وجود قرارداد جدید به دادگاه مراجعه کنیم برای تامین دلیل؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۰ #58819165

سلام وقت بخیر. در صورتی که قبل از تخلیه مستاجر با مستاجر جدید قرارداد بسته باشیم و روز تخلیه مستاجر قبلی خسارت هایی را که به ملک زده قبول نکنه آیا میشه با وجود قرارداد جدید به دادگاه مراجعه کنیم برای تامین دلیل؟ و معمولا این پروسه چقد طول میکشه و خسارت مستاجر جدید که خانه را دیر تحویل میگیره با کیست؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

وقت شمام به خیر

۱.در خصوص پاسخ به سوال اول باید به عرض برسانم که پاسخ مثبت است و شما با در دست داشتن قراداد اجاره اول می توانید به شورا حل اختلاف جهت اخذ تامین دلیل رجوع کنید.

۲.معمولا پس از تنظیم دادخواست تامین دلیل و ارائه آن به مرجع ذی صلاح و انتخاب کارشناس مربوط تا پایان کار پروسه ای ۱۵ الی ۱ ماهه طی می شود.

۳.در خصوص خسارت مستاجر جدید مبلغ خسارت همان است که در قرارداد ذکر شده است.