اموال پسر خواهرم به من می رسد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۵۳ #58615555

سلام خسته نباشید من یک خواهر مطلقه داشتم که یک فرزند پسر داشت ( دو تایی با هم زندگی می کردند پسرش ازدواج نکرده بود زن و فرزندی نداشت). شوهر سابق خواهرم بعد از طلاق خواهرم ازدواج مجدد نمود و چند پسر دارد.البته ۲۰سال پیش شوهر سابق خواهرم فوت کرده است. دو ماه پیش پسر خواهرم فوت کرد و خواهرم برای انحصار وراثت اقدام کرد و قبل اینکه اموال پسرش به نام خواهرم بشه( پول نقد در بانک دارد) خواهرم هم فوت کرد. سوال: ایا الان اموال پسر خواهرم به من می رسه (به عنوان تنها وارث خواهرم ) یا به برادران ناتنی پسر خواهرم می رسد؟ چون پول نقد در بانک هنوز به اسم پسر خواهرم هست. اول پسر و بعد مادر فوت می کنه

مشاوره حقوقی ارث
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که شخص دیگری نباشد تمام ارث به شما خواهد رسید

در صورت عدم وارث دیگر تمام ارث به شما خواهد رسید

باسلام باتوجه به اظهارات شما وارث خواهرتان هستید واموال ایشان به شما به ارث خواهد رسید.

بله اموال به شما تعلق میگیرد

با درود
اگر اطمینان دارید و موضوع را به طور دقیق بررسی نموده اید و شما تنها وارث منحصر هستید بله شما ارث می‌برید.

با سلام
خواهرزاده ی شما از پدر مرحومش ارث میبرد و تمام دارایی خواهرزاده ی شما بعد از فوتش به مادرش ( خواهر شما ) رسیده و نیز در صورتی که شما تنها وارث باشید به شما خواهد رسید

در صورتی که شما وارث منحصر باشید کل ماترک به شما می رسد