حقوقم رو نمیده میگه بهت تعلق نمیگیرد، چه کنم؟

پرسیده شده
۲۹ پاسخ ۱,۰۰۳ #58614155

من تویه شرکت کار کردم به مدت ۲۵ روز خیلی کارش سخت بود و بیش از حد کار میکشیدن الان که رفتم حقوقم رو بگیرم میگن چون کمتر از ۳۰ روز بوده بهتون نمیدیم آیا همچین قانونی هست؟

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۲۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما حتی اگر یک هفته هم مشغول بوده باشید حقوق تعلق میگیرد لذا از طریق اداره کار طرح شکایت نمایید

باسلام. بسته به اینکه قرارداد شما و کارفرما به چه شکل بوده حالات مختلفی مطرح است. به طور کلی شما مستحق اجرت خود برای هرتعداد روز که کار کرده اید میباشید مگر اینکه شرطی مخالف این قاعده در قرارداد باشد.

از طریق اداره کار محل میتوانید علیه کار فرما دادخواست مطالبه دستمزد را طرح نمایید

با درود حرفشان قانونی نیست باید پرداخت شود، از طریق اداره کار حقوق خویش را مطالبه نمایید

درود بر شما
نسبت به روزهایی که کار کردید مستحق دریافت حقوق هستید و در صورت امتناع کارفرما، میتوانید از طریق اداره کار ، شکایت نمایید .

با سلام بستگی به کار دارد در برخی کارها اول کاراموزی میکنید بعد کار اگر ادامه دادید که روزهای کار اموزی هم حقوق دریافت میکنید ولی اگر نماندید تعلق نمیگیرد .

طبق قانون اصل بر عدم تبرع است و هر کسی برای دیگری کار کند مستحق دریافت اجرت است مگر آنکه طبق قراردادی دوره آموزشی و یا آزمایشی بدون دریافت حق الزحمه مکتوب شده باشد . بنابراین با اثبات انجام کار و خدمات می توانید حوق خود را مطالبه کنبد .