ایا زمین کشاورزی که ۸۰ سال کشت میکنم ولی زبانی عوض کردم می توانم ادعای مالکیت کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۴۲ #58456212

سلام من زمین کشاورزی دارم که حدود ۸۰ سال در ان کشت میکنم که، زبانی، آن زمین کشاورزی را عوض وبدل کرده ام حالا یکی از وارثای ان شخص پیدا شده و ادعای مالکیت میکند ایا من میتوانم با استشهاد محلی ادعای مالکیت ان زمین را کنم ؟؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف استشهادیه جهت اثبات مالکیت کفایت نمی کند

صرف استشهادیه محلی نمیتواند منجر به اثبات مالکیت گردد.

اگر دعوای تصرف اقامه کنند استشهادیه کمک می کند لیکن در دعوای خلع ید سند مالکیت ملاک خواهد بود .

بادرودوسلام استشهادیه محلی برای اثبات مالکیت کفایت نمی نماید.

باسلام
شهادت شهود میتوانددراثبات آن کمک کند

با سلام و احترام
در صورتی که مدعی خرید زمینی هستید حدود ۸۰ سال در ان زمین به کشت مشغول می باشد و به صورت شفاهی اقدام به خرید آن نموده اید از طریق ذیل می توانید ادعای مالکیت خود را به اثبات برسانید.
در صورتی که شهودی در جلسه خرید و فروش شفاهی شما حاضر بوده اند و حاضر به شهادت در محکمه می باشند، می توانید مالکیت خود را با شهادت نامبردگان به اثبات برسانید و استشهادیه محلی نیز میتواند به عنوان موید استفاده شود لیکن دلیلی بر مالکیت نمی باشد.

سلام بر شما . صرفا" استشهادیه نمیتواند مثبت مالکیت باشد و همچنین هر کدام از ما باید پایبند به تعهدات خود باشیم .موفق باشید