عدم حضور متهم در دادگاه آیا به نفع شاکی است؟

پرسیده شده
۳۰ پاسخ ۳۴۰ #58400165

سلام مادر بنده حدود سال پیش مورد ضرب و شتم از طرف پدرم قرار گرفتند و شکایت کردند بعد از حضور طرفین در بازپرسی برای پدرم کیفر خواست صادر شد و حالا که پیامک ابلاغیه دادگاه آمده ، پدرم میخواهد که در دادگاه حاضر نشود و میگوید اگر من در دادگاه نباشم برای من حکمی صادر نمیکنند و من میتوانم روند کار شکایت را عقب بیاندازم و ادعا کنم که ابلاغیه و پیامکی به من نرسیده است تا شما پشیمان شوید . میخواستم بدانم آیا عدم حضور ایشان در دادگاه بر علیه شاکی است یا بر علیه خودشان و آیا روند دادگاه به تاخیر می افتد ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .خیر اشکالی متوجه او نمیباشد.....

عدم حضور در طی مراحل دادرسی منجر به صدور حکم جلب خواهد شد.مگر اینکه رضایت شاکی را اخذ نماید.

درود خیر اشکالی نیست

سلام وقت بخیر
خیر اشکالی متوجه او نمیباشد.

باسلام عدم حضور به ضرر ایشان است

با درود خیر مانعی نیست

سلام عدم حضور مانع از رسیدگی نمیباشد