اگه دادگاه خانمم را ملزم به تمکین بکنه و خانم من برگرده و از اخلاقی که ازش میشناسم بخواد دعوای دیگه ای درست کنه یا دوباره منزل را ترک کنه تکلیف چیه؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۴۹ #58162525

سلام و خسته نباشید همسر بنده چند ماه پیش طی یک دعوای صوری منزل را ترک کرد که بعد متوجه شدم قبلا مهریش را گذاشته اجرا الان میخوام بدونم اگه دادگاه خانمم را ملزم به تمکین بکنه و خانم من برگرده و از اخلاقی که ازش میشناسم بخواد دعوای دیگه ای درست کنه یا دوباره منزل را ترک کنه تکلیف چیه؟ من دوباره باید تمکین بدم؟ بعد از ان نفقه هم باید بدهم؟
مشکلی که من دارم همسرم با پا در میانی بزرگترها برنمیگرده و میگه حق طلاق را بهم بده تا برگردم و اینکه زیر بار طلاق توافقی هم نمیره و میگه هرچی داری باید بهم بدی! ممنون میشم کمک کنید!

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با ترک مجدد منزل به کلانتری اطلاع دهید تا صورتجلسه شود و سپس نشوز ایشان اثبات و نفقه جاریه متوقف شده و نیز با حصول شرایط لازم میتوانید دادخواست تجویز ازدواج مجدد بدهید

در صورت تمکین زوجه و سپس اقدام به ترک خانه مراتب را فورا به کلانتری یا دادگاه اعلام و صورتجلسه نمایید
بهتر است از همسایگان هم شهودی را داشته باشید که در اینصورت نشوز زوجه اثبات و مستحق نفقه نخواهد بود

سلام
وقت بخیر
زمانی که شما وکالت در طلاق را به همسرتان می دهید، به این معناست که ایشان هر زمان که اراده نمودند، نسبت به طللاق بدون هیچ دلیلی اقدام نمایند.

دوباره باید اظهارنامه ای برایش بنویسی که برگردد و اکربرنگشت دونفر شاهد را برای بازگشتش به منزل پدرش گسیل کنی چنانچه برنگشت همین شاهدان را به انضمام دادخواست تمکین ضمیمه می‌کنی تادر صورت احضار شاهدان مجددا خانمت به عدم تمکین محکوم گردد

با گزارش ۱۱۰ و استشهادیه مبنی بر ترک منزل به قصد فریب دادگاه فورا موضوع را به دادگاه اطلاع دهید

🔰باسلام
🔸 دادن وکالت در طلاق (حق طلاق) را بهیچ عنوان پیشنهاد نمیکنم.باتوجه به گفته های شما وبرحسب تجربه همسر شما دنبال ادامه زندگی مشترک نمیباشد . ودر هر مرتبه ترک منزل ازسوی ایشان دادخواست تمکین را بهمراه معرفی شهود ثبت نمایید.🔹

باتوجه به توضیحات مطروحه همسر شما دنبال ادامه زندگی مشترک نیست . اگر همسر هردفعه بدون دلیل ترک منزل کنه باید هردفعه دادخواست تمکین دهید