آیا به جز رد مال، به پرداخت جزای نقدی به نفع حکومت هم محکوم میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۶۲ #57968223

اگر کسی پس از مرگش به جرمی مانند «کلاهبرداری» یا «فروش مال غیر» محکوم شود، آیا به جز رد مال، به پرداخت جزای نقدی به نفع حکومت هم محکوم میشود؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام رد مال و خسارات از اموال و ترکه ایشان جبران می شود اما جزای نقدی زندان و شلاق با فوت ایشان منتفی است

با سلام
اگر متوفی اموالی داشته باشد رد مال از آن محل انجام خواهد شد ولی جزای نقدی منتفی خواهد بود

بعد از فوت شخص قرار موقوفی اجرای مجازات صادر می شود بنابراین جزای نقدی منتفی خواهد ضد ولی رد مال در هر صورت از ماترک ایشان پرداخت می شود

پرداخت جزای نقدی مجازات عمومی ایشان بوده که با فوت ایشان قابل اجرا نخواهد بود، لیکن به رد مال از جهت جبران خسارت شخص خصوصی محکوم می شوند که اگر ترکه ای داشته باشد قابل مطالبه است.