چگونه میتوانم اثبات کنم این فاکتورها جعلی بوده؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۶۹ #57929526

سلام وقت بخیر .بنده در اداره کار از کارفرمای خود به عنوان کارگر شکایت کردم و کارفرما در مقابل با انکار رابطه کارگری و کارفرمایی اقدام به ارایه فاکتور فروش آهن آلات به عنوان آهن فروش من را در اداره معرفی نمود و در دادگاهی که از من شکایت کرد من را کارگر سابق خود معرفی کرده و بنده معرفی نامه ای از شرکت کار فرما دارم که در آن بنده را سرپرست کارگران نامیده.
چگونه میتوانم اثبات کنم این فاکتورها جعلی بوده از لحاظ‌ دست خط . امضا و مهر و اینکه کپی فاکتورها با مهر اداره کار را در اختیار دارم

مشاوره حقوقی جعل
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تقاضای کارشناسی کنید...

با سلام
اگر اصلا دست خط و امضای شما نیست می توانید انکار کنید تا مدعی خوود ادعای خودرا ثابت کند. و اگر شباهت به امضا و دست حط شما دارد ادعای جعل کنید

با سلام،منظور از جعلی بودن فاکتور چیست؟ اینکه میفرمایید از نظر دستخط و امضا یعنی اصلا دستخط و امضای شما نیست؟ پس انکار کنید تا مدعی خودش ادعایش را ثابت کند. یا اینکه شباهت به امضا و دستخط شما دارد اما دستخط و امضای شما نیست در اینجا باید ادعای جعل کنید و با ارجاع به کارشناس.

درود می توانید ادعای جعل نمایید.

بادرودوسلام ادعای جعل نمایید.

شما در صورتی لازم است ادعای جعل مطرح نمایید که امضا یا خط و یا مهری منتسب به شما در متن فاکتورها موجود باشد... چنانچه هیچگونه امضا مهر و یا خطی از شما در این فاکتورها موجود نیست شما احتیاجی به ادعای جعل ندارید و صرف انکار خرید هرگونه آهن آلات برای شما کافیست و قاعدتا کارفرمای شما به عنوان مدعی می بایست ادعای خود را با دلایل متقن اثبات نماید...