پرونده ام به کدام شعبه رفته؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۲۷ #57877841

دادگاه تجدیدنظر استان شعبه ۱۸ در دادنامه اش اینگونه رای داده است: (من شاکی هستم)
درخصوص تجدیدنظر خواهی شاکی....نسبت به دادنامه شماره....صادره از شعبه ۱۰۰ دادگاه بدوی کیفری ۲ که به موجب دادنامه یاد شده دادگاه محترم بدوی نسبت به اتهام تجدیدنظرخواندگان.....و.....مبنی بر ایجاد مزاحمت ملکی قرار منع تعقیب صادر کرده است صرف نظر از ماهیت قضیه نظربه اینکه دو نفر از متهمین کمتر از ۱۸سال سن دارند.مطابق ماده ۴۴۴ قانون ایین دادرسی کیفری مرجع رسیدگی به درخواست تجدیدنظر از اراء دادگاه اطفال ونوجوانان شعبه ای از دادگاه تجدیدنظر استان می باشد که قضات ان از سوی ریاست محترم قوه قضائیه ابلاغ ویژه دارند و این شعبه فاقد شرایط مذکور میباشد. لذا قرار عدم صلاحیت به صلاحیت و شایستگی شعبه مربوطه صادر و اعلام می دارد و مقرر است دفتر
پرونده جهت دستور به نظر معاونت محترم رئیس کل دادگستری استان برسد رای دادگاه قطعی است. باتوجه به اطلاعات دادنامه شعبه ۱۸دادگاه تجدیدنظر پرونده روبه معاونت رئیس کل دادگستری داده تا ایشون هم پرونده روبه یکی از شعب دادگاه تجدیدنظر که ویژه اطفال هست ارسال کنه تا رای صادر بشه. ایا به هنگام دستور معاونت مبنی بر رسیدگی دادگاه اطفال اس ام اسی از طرف سامانه ثنا به موبایل بنده خواهد امد تا متوجه بشم که پرونده ام به عنوان شاکی به کدوم شعبه از دادگاه تجدیدنظر ویژه اطفال سپرده وتعیین شعبه شده یا
اس ام اسی نخواهد امد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

منتظر پیامک و سپس ابلاغ باشید.

بادرودوسلام مراتب به شما ابلاغ می شود.

بله یقینا بعد از تعیین شعبه و ارجاع از طریق پیامک به شما ابلاغ خواهد شد

درود
پس از ارجاع به شعبه از طریق پیامک به شما ابلاغ خواهد شد .

با سلام از طریق پیامک و سامانه ثنا به شما ابلاغ می گردد

پس از ارجاع به شعبه به شما پیامک میشود.

با سلام
به شما ابلاغ میشه