آیا اعاده دادرسی بنده پذیرفته میشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۰۷ #57824206

بنده ۴ پرونده کلاهبرداری دارم که دو تا قرار منع تعقیب صادر شد و یکی با ارسال لایحه دفاعیه تبرئه شدم و یکی هم قاضی بدون در نظر گرفتن شرایط بیماری بنده که براشون گواهی پزشک فرستاده بودم و درخواست تجدید جلسه دادگاه کرده بودم بهم حکم غیابی دادن و اعتراض هم کردم ولی تجدیدنظر حکم رو تایید کرد ...الان طبق ماده ۴۷۴ و دو بند از این ماده به دیوان عالی کشور تقاضای اعاده دادرسی دادم که در تاریخ ۱۲ آبان پرونده به شعبه ۳۸ دیوان ارجاع شد.سوالی که داشتم آیا اعاده دادرسی بنده پذیرفته میشه؟و چقدر از این تاریخ طول میکشه که جواب بهم بدن چون ۱۲ آذر باید خودم رو به دادگاه معرفی کنم.حکمم هم یکسال حبس و ۷۰۰ تومن جریمه هست

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، دوست عزیز اعاده دادرسی مانع توقف اجرا نیست مگر مورد قبول واقع شود و جهت رسیدگی به شعبه هم عرض ارسال شود لذا ظرف ۳تا ۵ ماه معمولا مشخص خواهد شد

سلام.. شما از شمول مواردی که اعاده دادرسی پذیرفته میشود خارج هستید و احتمالا حکمتان رد خواهد شد زیرا مشکل ماهوی یا شکلی در حکم شما مشاهده نمیشود