پرینت تلگرام با حکم قضایی امکان دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۴۰۲ #57817985

سلام خسته نباشید ممنون میشم جوابمو بدید یکی به عنوان دختر با من چت کرده گفته بیا ببینمت من شک کردم که دختر باشع بعد گفته که عکسامو پخش می‌کنه همش پیام میداد منم بلاکش کردم اومدم بیرون از صفحه چت شات بگیرم نشد چون پاک شده بود امکان داره که وقتی کسی و بلاک میکنیم بپره؟؟
احتمال اینکه پرینت تلگراممو بخوام هست؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
پرینت مکالمات از تلگرام اصلی غیر ممکن هست چون سرور خارج از کشور هست
به فرض مثال هم ممکن باشه قضات به راحتی برای جرایم ساده دستور نمیدن