در درگیری آسیب دیده ام، چطور اقدام قانونی کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۹۳ #57791574

خسته نباشید چند نفر درگیر شدن بام منم چون به ناموس نگا کردن قاطی کردم یه لحظه چاقو دراوردم ولی نزدم گذاشتم کنار بعد ریختن سرم منو زدن من دست و صورت آسیب دیده میخواستم ببینم چکار کنم کمکم کنید چه راهی درسته که انجام بدم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ب استناد ادله و شواهد موجود اقدام ب طرح شکایت کنید موضوع ب دادسرا جهت تحقیقات ارجاع و ب پزشکی قانونی معرفی خواهید شد و دادگاه در نهایت رای صادر خواهد نمود

تحت عنوان ضرب و جرح عمدی مستند به شهادت شهود، گزارش کلانتری و ... شکایت نمایید

باسلام میتوانید صورتجلسه تنظیم و به پزشکی قانونی مراجعه نماییدهمچنین شکواییه تنظیم و به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید.

با سلام
با استناد به شهاد شهود و یا موجود بودن دوربین های مداربسته در محوطه درگیری به طرفیت ضاربین مبنی بر ضرب و جرح و نیز ایجاد مزاحمت برای نوامیس اقامه دعوی از طریق کلانتری و معرفی به پزشکی قانونی نمایید

باسلام
ابتدا تماس با پلیس۱۱۰وگرفتن گزارش پلیس بعددر دفتر خدمات الکترونیک قضایی ازایشان به اتهام ضرب وجرح عمدی شکایت کنید.

سلام
میتوانید با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی شکواییه ضرب و جرح عمدی و تهدید را مطرح نمایید