چگونه اثبات کنم که امنیت جانی ندارم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۷,۷۵۹ #57771473

سلام خسته نباشید
در پرونده شکایت تمکین شوهرم که اول رفت شورا نوشته شده که من بدلیل نداشتن امنیت جانی حاضر به تمکین نیستم، پرونده رفته دادگاه.
اونجا من باید دوباره ثابت کنم امنیت جانی ندارم؟
یا قاضی حکم رو بر اساس پرونده شورا صادر میکنن؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله چون شورا فقط بیان کرده رسیدگی نکرده است

در صورت نیاز مجدد بایستی توضیحات را بیان کنید

شما باید دوباره ثابت کنید امنیت جانی ندارید و دادگاه به این راحتی ها با این ادعا ها حاضر به رای به نفع شما نمی شود مگر رای ضرب و شتم از همسرتان داشته باشید

با سلام
دادگاه عمدتا بر اساس محتوای پرونده رای می دهد و بسته به پرونده برای عدم امنیت جانی باید برای دادگاه دلیل قانع کننده مثل شکایت قبلی و حکم محکومیت شوهرتان یا چند نفرشاهد ببرید

بیان و انعکاس این موصوع در شورای حل اختلاف کفایت نمی کند بایستی مجدد ادعای عدم تامین امنیت خود را اثبات فرمایید.

حکم براساس پرونده صادر میشود

سلام پرونده هایی که به شورا ارسال می شود برای صدور حکم یا اثبات موضوع نیست و لذا صلاحیت رسیدگی و بررسی دلایل هم ندارند . بلکه فقط برای صلح و سازش ارسال می شود . برای عدم امنیت جانی باید برای دادگاه دلیل قانع کننده ارائه دهید مثلا حکم محکومیت شوهرتان مبنی بر ضرب و شتم شما یا معرفی لااقل دو شاهد مرد که موضوع عدم امنیت جانی را گواهی نمایند .