شوهرش شکایت کرده که ما او را مورد ضرب و جرح قرار دادیم و همسایگان شهادت دادند، چه باید کنیم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۴۶ #57674457

خواهر من چند روز پیش با شوهرش دعوا کردن که دلیل دعوا بابت این بود که شوهرش با یک خانمی رابطه داشت من و دو برادرم شبانه به منزل آنها رفتیم و با شوهرش درگیری لفظی داشتیم. و سرو صدا کردیم بعد از آن با خواهرمان به منزل برگشتیم الان شوهرش شکایت کرده که ما او را مورد ضرب و جرح قرار دادیم و همسایگان شهادت دادند ما رو هنگام ورود و خروج دیدند و سرو صدای ما رو شنیدن آیا شکایت اون نتیجه ای دارد وآیا از لحاظ قانونی مجرم می‌شویم یا نه البته شاید او با صدمه به خود قصد پاپوش درست کردن داشته باشد ممنون میشم پاسخ کامل بهم بدید

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ورود و درگیری میان شما دارای عنوان مجرمانه میباشد. اما در خصوص ضرب و جرح ایشان میبایست بتوانند ادعای خود را مستند به نظریه پزشکی قانونی و.... اثبات نمایند. میتوانید شهود ایشان را جرح نمایید.

سلام بستگی به نظر پزشک قانونی دارد که صدمه را خودزنی تشخیص دهد یا خیر. شما انکار کنید و شهود وی را جرح کنید.

احتمال محکومیت شما زیاد است . اگر پزشکی قانوی ورود صدمات را خود زنی تشخیص ندهد . راهی جهت دفاع جز انکار ندارید.

مخاطب عزیز

ورود شما به منزل شخص بدون اجازه وی متاسفانه خود می تواند جرم محسوب شود و درگیری لفظی یا فیزیکی هم هر کدام به همین ترتیب.
البته شما می توانید شهود را بابت درگیری فیزیکی جرح نمایید و انکار کنید