چطوری میتوان سرقفلی و وصیت نامه را ابطال کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۲۲ #57577423

سلام
مغازه ای فاقد سابقه ثبتی سرقفلی است
مالک عرصه وعیان یک باب مغازه درزاهدان به ارزش ۳۰۰میلیون تومان
توسط صاحب مغازه طی وصیتنامه رسمی حق سرقفلی را به فرزندش میبخشد
صاحب مغازه فوت شده و ۲ سال بعد هم فرزندش فوت کردند و فرزند در آگهی انحصار وراثت هم اقرار به نبود وصیتنامه نمودند
حالا زن فرزند صاحب مغازه با استشهاد مبنی بر شاغل بودن شوهرش وصیتنامه دادخواست الزام سند سرقفلی داده اند اجاره نامه ای بین پدر و پسر نبوده تنها فرزند بعد از فوت پدر بر اساس رضایت سایر وراث جواز کسب گرفتند سال ۸۷ تا ۸۹ که فوت کردند استشهاد ۷۲ تا ۸۹ مبنی بر شاغل بودن فرزند در مغازه است در حالیکه ایشان دارای بیمه و شاغل در مرغداری بودند و تنها عصرها کمک دست پدرشان بودند
چطوری میتوان سرقفلی را و وصیت نامه را ابطال کرد؟
بجز بحث ثلث اموال و... راهکاری وجود دارد ؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بعد از فوت مورث مطابق قانون حق مالکیتی برای همگی وراث وی ایجاب می‌گردد و هر گونه وکالت بعد از فوت موکل باطل و فاقد وجاهت قانونی است و نظر به اینکه احدی از وراث با توصل به اعمالی خلاف واقع دست تملک بر موضوع سر قفلی را دارد مستند به همین دلایل و مدارک نسبت به ابطال اسناد ی که ایشان خود را به واسطه آنها محق می‌داند اقدام نمایید و پس از آن نامبرده نمی‌تواند ادعای حقی از موضوع سر قفلی بنماید