از روی عکس سند میشه تخلف کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۲۱ #57542446

سلام.
ما سه سال پیش خانه خود را در کرج با سند رسمی تک برگ و کد رهگیری و پایان کار و خلاصه کامل و قانونی از پیرزنی خرید کردیم. همسایه بغلی ما سند خونش مشکل داره و متعلق به یک بنگاه داره که به زور فروختش به شخصی . چند وقت پیش اقایی اومد ادعا کرد که واحد بغلی مال منه بنگاه دار هم از ما خواهش کرد سند خونتون رو ببینم و نشون این اقا بدم که همه واحدها سند دارن همون لحظه یک عکس از سند ما گرفت. هفته بعد اون اقا زنگ زد که من متوجه شدم این واحد مال منه نه بغلی و اینکه تهدید که حکم تخلیتون رو میگیرم من دو تا سوال دارم با وجود سند معتبر ما میتونه این اقا ادعا کنه؟و نکنه بنگاه دار از روی عکس سند ما تخلفی انجام داده باشه از روی عکس امکان تخلف داره؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان تخلف از روی عکس مدارک وجود ندارد.

عکس و کپی سند ارزش و اعتبار حقوقی نداره و بنظر میرسه هدف از این عمل پیدا کردن شماره پلاک سند همسایه بغلی با استفاده از سند شما بوده است

سلام
علی الاصول امکان تخلف از روی عکس مدارک وجود ندارد.

باید ادله و مدارک ادعای مالکیت بررسی شود. به صرف گرفتن یک عکس خطری شما را تهدید نمی کند