چرا پرونده من به دفتر پیشخوان ارجاع داده شده؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۶۵۵ #57383459

با سلام و خسته نباشید
بنده یکماه پیش جلسات مشاوره ام برای طلاق تمام شد تماس و پیامی به من برای ادامه روند پرونده ام داده نشد. جویای پرونده شدم اطلاع دادند به دفتر پیشخوانی که آدرس را دادند مراجعه کنم پرونده به آن مکان ارجاع داده شده.
سوالم اینه دفتر پیشخوان دقیقا چه کاری میکنه؟
چون بمن گفتن پرونده به دادگاه ارجاع داده میشه من فکر میکردم فقط زمان و تاریخ جلسه دادگاه رو به من اطلاع میدهند. چون تا هفته دیگه نمیتونم پیگیر بشم.
میخواستم بدونم مدارک لازم هست با خودم ببرم یا نه؟

مشاوره حقوقی طلاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون نامه مشاوره به دفتر پیشخوان ارسال شده است برای ثبت دادخواست ، مراجعه نمایید تا دادخواست ثبت شود مدارک شناسایی و سند ازدواج را با خود ببرید

دفتر خدمات قضایی فقط ثبت طلاق توافقی راانجام می دهد .یعنی دادخواست طلاق به دادگاه ارسال میشود

نامه واحد مشاوره به دفتر خدمات قضایی ارجاع شده است. شما باید به دفتر خدمات مراجعه و دادخواست خود را ثبت نمایید. پرونده شما در دفتر خدمات قضایی تشکیل می شود.