آیا ممکنه دیوان رای بر طلاق ندهد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۳۹ #57262991

سلام خسته نباشید.دادگاه بدوی رای بر طلاق داده دادگاه تجدیدنظر هم همینطور ولی باز شوهرم اعتراض زده و قراره به دیوان آیا ممکنه دیوان رای برطلاق نده؟؟ وشوهرم هم حتی یک جلسه هم در دادگاه حاضر نشده و همیشه غایب بوده نوع طلاق من بائن هستش

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام نتیجه دیوان عالی قابل پیش‌بینی نمی‌باشد

سلام
نتیجه قابل پیشبینی نیست

نتیجه حکم دیوان قابل پیش‌بینی نیست.

درود
فرجام هم مرحله ای از اعتراض و رسیدگی است نتیجه قابل پیش بینی نیست.

نتیجه رسیدگی به این شکل قابل پیش‌بینی نیست.

با سلام
با توجه به اینکه در مرحله بدوی و تجدیدنظر دلایل و مدارکی جهت رد دعوی از سوی همسر شما ارائه نگردیده بعید به نظر می رسد در یوان رای نقض گردد مگر اینکه دلیل جدیدی از سوی همسر شما ارائه شده باشد.

قابل پیش بینی نمی باشد