مرجع رسیدگی به شکایت کارشناس رسمی دادگستری به دلیل اظهار نظر خلاف واقع کدام دادگاه است؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۲۵۳ #57177457

با سلام خدمت بزرگواران و اعضای محترم گروه
عرض شود محضر مبارکتان که بنده یک پرونده با موضوع ممانعت از حق در دادگاه دارم که به کارشناسان پنج نفره و سه نفره ارجاع شده است کارشناسان حقایق را در امورات کارشناسی لحاظ قرار نداده اند بلکه خیلی از وقایع را کتمان نموده اند و حق قانونی بنده تضییع شده است سوال بنده حقیر اینه که به دلیل گزارش خلاف واقع بر علیه کارشناسان طبق ماده ۳۷ قانون کارشناسان به کجا و کدام دادگاه مراجعه کنم؟ کدام دادگاه مرجع صالح به رسیدگی است؟ ممنون و تشکر از جلب توجهتون

مشاوره حقوقی کیفری
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازطریق کانون کارشناسان اقدام نمایید.

با سلام و احترام
مراجعه به کانون کارشناسان

بااحترام
شما می توانید طبق ماده ۳۷ کانون کارشناسان دادسرای انتظامی به عنوان جعل شکایت نمایید

سلام ابتدا خلاف واقع بودن را باید اثبات کنید و سپس مطالبه خسارت نمایید

بااحترام
طبق همان ماده باعنوان جاعل در دادسرای انتظامی کانون کارشناسان شکایت نمایید

دادسرای انتظامی کارشناسان صالح به رسیدگی است

با سلام به کانون کارشناسان مراجعه شود