بنده بعنوان صاحبخانه برای بیرون انداختن مستاجر چه می توانم کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۰۵۷ #57046673

سلام
مستاجر بنده ۳ ماه قبل صحبت حرفی کردیم و قول دادن که ۳ ماه قبل قرارداد بلند میشن اما بعد اون تاریخ میگن من طبق قراردادم بلند میشم حالا بنده بعنوان صاحبخانه برای بیرون انداختن چه می توانم کنم؟
و سوال بعدی بنده اینکه حالا من رضایت بدم که ایشون تا طبق قرارداد مستاجر باشن اما باز هم طبق قرارداد یک ماه یک ماه زمان بخواهد از لحاظ قانونی بنده چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما پس از اتمام زمان اجاره ایشان و یا عدم پرداخت سه قسط از اجاره می توانید از شورا حل اختلاف تقاضای رسیدگی نمایید

شما تا زمان منقضی شدن قرارداد اجاره، نمیتوانید حکم تخلیه بگیرید ، و پس از منقضی شدن اجاره ، چنانچه قرارداد اجاره شما توسط دونفر امضا شده باشد میتوانید از طریق شورای حل اختلاف محل، دستور تخلیه ملک را بگیرید. و اگر توی ط دونفر امضا نشده باشد بایستی از طریق دادگاه حکم تحلیه بگیرید که زمانبر است.

سلام
چنانچه توافق شما بصورت شفاهی بوده و دلیلی برای اثبات ان ندارید باید تا اتمام قرارداد صبر کنید
جهت اطمینان از تخلیه ملک در زمان اتمام قرارداد، از پیش برای مستاجر اظهارنامه ارسال نموده و اعلام نمایید که پول پیش ایشان اماده بوده و باید تخلیه نماید...