بدلیل ابلاغ نکردن نظریه کارشناسی چه باید کرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۹۸ #56983693

سلام خسته نباشید پرونده من به کارشناسی سه نفره رفته بود که عمدا طولانی کردن. و ۸ ماه کازشناسی سه نفره طولش داد و الان ابلاغ کرده و یه ماه هست قاضی نظریه رو ابلاغ نمیکنه چیکار کنم ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام بهتر است حضورا پیگیر باشید

بادرودوسلام حضوری پیگیری نمایید.

حصوراپیگیری نماییددرصورت واصل شدن کارشناسی وانحام ان به شعبه ابلاغ میشود

با سلام
کلا پروسه کارشناسی مراحل طولانی دارد ترجیحا موضوع را حضوری پیگیری نمایید

روند قانونی کارشناسی معمولا طولانی است بهتر است در صورت اهمیت موضوع،وکیل بگیرید

سلام ملاک تفهیم نظریه کارشناسی تاریخ ابلاغ هست لذا هر زمانی بشما ابلاغ شود مهلت قانونی آن محاسبه خواهد شد.

باسلام واحترام اصولا روند طولانی است علی ایحال میتوانید حضورا علت را جویا شوید