آیا بعد از گذشت 8 سال در صورتی داشتن بیماری جنسی از طرف زوجه می توان برای فسخ نکاح اقدام کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۴۶ #56930604

سلام
مدت زمانی که میشود از طرف زوج فسخ نکاح به دلایل بیماری های جنسی(واژینیسم) صورت گیرد چقدر است؟
پس از گذشت ۸الی ۹ سال هم به دلایل بیماری زوجه میشود فسخ نکاح کرد؟

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق ماده ۱۱۲۳ قانون مدنی عیوب ذیل درزن موجب حق فسخ برای مرد خواهدبود - ۱ - قَرَن. ۲ - جذام ۳ - بَرَص ۴ - اِفضاء ۵ - زمین گیری ۶ - نابینایی از هردو چشم و طبق ماده ۱۱۲۴ عیوب زن درصورتی موجب حق فسخ برای مرداست که عیب مزبور در حال عقد وجودداشته‌ است از آنجایی که حق فسخ فوری بوده و از زمان اطلاع فورا باید برای فسخ نکاح اقدام نمود مورد فوق بعد از گذشت 8 الی 9 سال به مرد حق فسخ نمی دهد.