عنوان مجرمانه چه خواهد بود؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۸۱ #56791749

همسایه من در فضای مشاء پشت بام دو سگ نگه می دارد، و بقیه همسایگان آپارتمان اجازه دسترسی به پشت بام را ندارند چون به محض ورود با حمله سگ ها مواجه می شوند. مامور نیروی انتظامی نگهداری سگ در فضای مشاء را صورتجلسه کرده است. همچنین ایشان در پارکینگ خرت و پرت و وسیله هایی غیر از خودرو و دوچرخه نگه می دارند. قصد دارم از ایشان شکایت کنم. عنوان شکایت چه باید باشد و مستند به چه ماده ای از قانون مدنی و یا مجازات اسلامی و یا قانون تملک آپارتمان ها باید باشد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تحت عنوان مزاحمت و تصرف عدوانی شکایت مطرح کنید

سلام
عمل ایشان مصداق مزاحمت میباشد و تصرف پشت بام عدوانی است
شکایت کنید و صورتجلسه کلانتری را هم ضمیمه نمایید

ازطریق دفتر قضایی به جرم ایجاد مزاحمت شکایت کنید

تحت عنوان مزاحمت و تصرف عدوانی طرح دعوا نمایید

باسلام و درود تحت عنوان ایجاد مزاحمت،تصرف عدوانی شکایت خود را مطرح نمایید.

با سلام ،با عناوین مجرمانه ایجاد مزاحمت و تصرف عدوانی می توانید شکایت نمایید

تحت عنوان مزاحمت و تصرف عدوانی شکواییه خود را تنظیم نمایید