برادر پسر عموی مرحومم ادعا مالکیت میکنه، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۴ #56714555

بنده یک زمین کشاورزی یکسال پیش از زن عموی خدا بیامورز خریداری کردم و حالا موقع درو محصولم رسیده برادر پسر عموی مرحومم ادعا مالکیت میکنه و میگه نمیزارم محصولم را درو کنی و چون بعد محصول زمستانه کشت تابستانه که برنج هست بکارم. چون زمین کنار مسیر رود خانه میباشد سند ندارد و فقط فیش حق آب به اداره آبیاری منطقه که حدود ۳۰ سال به اسم عموی مرحوم مو بعد مرگش به اسم زنش میباشد را درم بعضافه قرارداد خرید و امضا شاهدان امضا و اثر انگشت خریدار و دو دختر و یک پسرش هست را دارم زن عمومم از طرف دادگاه قیم میباشد و لازم به ذکر است که زمینهای پدری حدود ۱۵ سال پیش بین پسرا و خواهران مدعی تقسیم شده لطفا بگین من با ابن زورگویی چکار کنم

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باید درستی ادعای خود را ثابت کند.
با استفاده از دلایل اثبات مالکیت مانند سند، شاهد یا اماره ید،
راهی ندارد جز این که دلایل اثباتی را رو کند.