وقت نظارت یعنی چی؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۵۹۳ #56558260

سلام خسته نباشید بزرگواران وقت نظارت به جهت اخذ توضیح از طرفین یعنی چی پرونده داشتم الان تو سامانه نوشته وقت نظارت تجدید جهت اخذ توضیح طرفین بتاریخ ۲۷-۹-۹۹ یعنی چی
ممنون میشم پاسخ دقیق بدید.سپاس بیکران ازلطف بی پایان شمابزرگواران

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
وقت نظارت وقتی است که مرجع قضایی بدون حضور ظرفیت پرونده را مورد بررسی قرار میدهد و اگر لازم باشد قرار کارشناسی یا معاینه محل و یا تحقیق محلی صادر مینماید

با سلام
معمولا نیاز به حضور طرفین نیست ، دادگاه برای بررسی پرونده وقتی تعیین میکند

در وقت نظارت دادگاه بدون حضور طرفین دعوا پرونده را بیشتر بررسی خواهد کرد

در مواردی که دستور خاصی در پرونده صادر میشود مانند دستور استعلام یا ارجاع به کارشناسی یا درخواست ارائه مدرکی از طرفیت یا ...... دادگاه اقدام به تعیین وقت نظارت یا احتیاطی میکند . در تاریخ معین شده پرونده به نظر دادگاه میرسد تا نتیجه دستور داده شده را بررسی و پیگیری نمایند . در این وقت نیازی به حضور طرفین نیست .

وقت نظارت مربوط به امور دفتر دادگاه است و ارتباطی با طرفین پرونده ندارد

یعنی پرونده ی شما بدون نیاز به حضور طرفین دعوی توسط قاضی در آن زمان مقرر بازنگری خواهد شد

با سلام
وقت نظارت اصطلاحا به موعدی گفته می شود که از سوی مقام رسیدگی کننده (قاضی) تعیین و هدف از آن تکمیل پرونده زمانی که نیاز به نظریه کارشناس، تحقیقات بیشتر و.... به منظور کمک به صدور یک رای که از تمام جهات موضوع مورد مناقشه را در بر بگیرد. چنانچه نیاز به دعوت از طرفین باشد، به اطلاع افراد ذینفع می رسد. در اینجا قاضی طرفین را برای ادا توضیحات در تاریخ مورد اشاره به شعبه فراخوانده است.