اگر بخواهم برای طلاق اقدام کنم آیا مهریه همان میزان هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۳ #56521241

با سلام خدمت جناب دکتر. اقای دکتر ممنون میشم راهنمایی کنید.
مهریه خانمم ۱۳۶۰ سکه می باشد اگر بخواهم برای طلاق اقدام کنم با توجه که درامد مناسبی ندارم ایا میزان مهریه همون ۱۳۶۰ سکه هست یا ۱۱۴؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مهریه همان مبلغی است که در سند ازدواج تعیین شده است ولی اگر شخصی نداشته باشد که آن را بدهد فقط برای تعداد ۱۱۰ عدد آن بازداشت می‌شود و برای مازاد آن بازداشت نمی شود ضمنا زوج میتواند دعوی اعسار از پرداخت مهریه اقامه نماید

مهریه زوجه معادل میزان توافقی در سند نکاح بر ذمه زوج بوده و موظف به پرداخت می باشد . در صورتی که معذور از پرداخت یکجای مهریه باشید میتوانید با تقدیم دادخواست اعسار تقاضای تقسیط مهریه را بفرمایید تا دادگاه با توجه به وضعیت شغلی و درآمدی شما اقساطی را معین نماید .