ارسال لایحه دفاعی روی پرونده غیابی ممکن است؟

پرسیده شده
۲۹ پاسخ ۲,۶۳۱ #56331850

باسلام
آیا جهت پرونده ای با اتهام جعل که غیابی درشهرستان در حال رسیدگی می باشد میتوان لایحه دفاعی از شهری دیگر ارسال نمود و چه میزان امکان ترتیب اثر بدون حضور متهم متصور است. باتشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۲۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما اگه مراجعه نمایبدوپروندتون کیفری هست احتمال زیاد شعبه برای شماقرارتامین کیفری صادرنمایدوشمابایدیک نفرکارمندروبه عنوان ضامن همراه خود داشته باشین

باسلام بله شمامیتوانید از طریق دفاترالکترونیک قضایی لایحه تان را ارسال نمایید،بستگی به تشخیص دادگاه دارد،ترتیب اثربدهدیانه

باسلام
دفاع اصحاب دعوا از جمله خوانده یا مشتکی عنه در دادگاه یا از طریق دفاع حضوری وی می باشد یا از طریق ارسال لایحه یا وکیل وی، بنابراین ارسال لایحه از طریق دفتر خدمات قضایی یکی از طرق دفاع حضوری محسوب می شود و در این حالت رای صادره غیابی نخواهد بود.

ارسال لایحه منع قانونی ندارد.

از طریق دفاتر خدمات قضایی می توانید لایحه ارسال کنید. با ارسال لایحه رای حضوری خواهد بود و امکان واخواهی وجود نخواهد داشت.
علی القاعده لوایح ارسالی توسط شعبه رسیدگی کننده، مورد توجه قرار می گیرد ولیکن حضور شما به خصوص در جلسه اول رسیدگی و یا اختیار نمودن وکیل نتیجه بهتری خواهد داشت.

با احترام از طریق دفاتر خدمات قضایی میتوانید لایحه ارسال کنید

با سلام
بله میتوانید به دفتر خدمات مراجعه کنید و لایحه ی دفاعیه خود را بفرستید
توجه داشته باشید رای در اینصورت حضوری است