با این وضعیتم معافیت تعلق میگیره؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۴۰ #56268554

سلام من ام ار ای دادم نوشته مهره ۳ و ۴و ۵ من زده بیرون و مهره ۵لیز خورده من بعد آموزشی چون متاهل بودم افتادم شهر خودم قم و ۱ماه تو ستاد قم بودم ما بچه ها رو میبردن یه روز باغ پسته بیل میزدیم یه روز الف هرز میکندیم گونی بلند میکردیم خلاصه کار می‌کشیدن از ما و من کمرم سالم بود رفتم خدمت و الان به این روز افتادم آیا چیزی به من تعلق میگیره و با این وضعیتم معافیت تعلق میگیره به من تشکر

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کمیسیون پزشکی در این خصوص تعیین تکلیف خواهد کرد.

سلام چنانچه آسیب موجب از کار افتادگی شده باشد حسب نظر کمیسیون پزشکی معاف خواهید شد

سلام
بستگی به نظر کمیسیون پزشکی دارد .

باسلام معافیت شمابستگی به تایید کمیسیون پزشکی دارد

سلام بستگی به نظر کمیسیون پزشکی داردومیتوانید از طریق نیروی انسانی مربوطه به بیمارستان اعزام ودرکمیسیون پزشکی شرکت کنید ودر ضمن سرباز درطول خدمت بیمه می باشدواگر درطول خدمت دچار آسیب دیدگی شوید میتوانید از بیمه استفاد کنیدواگر آسیب دیدگی به حدی باشد که منجر به از کارافتادگی شود موجب معافیت خواهد شد

با سلام ،از طریق نیروی انسانی مربوطه به بیمارستان جهت معاینه اعزام شوید و مورد شما در کمیسیون پزشکی مطرح خواهد شد و تصمیم گیری خواهد شد. از آنجایی که سرباز در طول خدمت بیمه می باشد اگر در حین خدمت آسیب ببیند بیمه به ایشان تعلق می گیرد.چنانچه مصدومیت شما بحدی باشد که منجر به از کار افتادگی شما گردد حقوق مستمری هم به شما تعلق خواهد گرفت

با سلام
به نظر کمسیون پزشکی بستگی دارد