عناوین دیگری هم مانند حق مسکن هم به این مبلغ اضافه میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۸۷ #56071877

سلام و عرض ادب
در سایت تامین اجتماعی ، قسمت بازنشستگی که مراجعه میکنیم ، عددی به عنوان مبلغ استحقاقی به لحاظ عنوان پایه حقوق بازنشستگی لحاظ شده است.
سوال اینست : عناوین دیگری هم مانند حق مسکن و حق .... هم به این مبلغ اضافه میشود مبلغ درج شده مبلغ نهایی میباشد .
ممنون از راهنماییتان

مشاوره حقوقی تامین اجتماعی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام

سوال حقوقی نیست و از کارشناسان این رشته سوال بفرمایید

باسلام
شامل تمامی موارد ذکر شده میباشد

بادرود
یک مبلغ به عنوان حقوق پایه خواهد بود بقیه آیتمها نیز به آن اضاقه شده در آخر جمع کل پرداختی قید میشود بعداز کسورات

درود
سوال مطرح شده حقوقی نیست . از اداره مربوطه استعلام بفرمایید .

سلام
حقوق بازنشستگی اعم از مزایایی مثل حق مسکن و ... خواهد بود.