آیا از لحاظ قانون من مقصر میشوم چون شاهد یا شکایت درستی نداشتم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۱۴ #56019011

سلام و عرض ادب پسری هستم ۲۵ساله پدری دارم با ۸۰سال سن و دارای بیماری زمینه ای . مادری دارم با ۶۷سال و دارای بیماری زمینه ای از موقعی که یادم میاد پدر و مادرم باهم دعوا و مشاجره داشتند و بهم فحاشی میکردن و حتی به من هم فحاشی میکردن فحش های رکیک و زشت تا جایی که مدتی تاثیر در من هم گذاشته بود .غیر از خودم دو خواهر و دو برادر دارم که همگی ازدواج کرده و از خانه رفته اند و بعضی مواقع به این جنگ و دعوا دامن می زنند .من مدتی به خاطر این رفتار ها و قبول نشدن در کنکور تحت معالجه روانپزشک بودم .حالا سوال من این است که اگر من بی خبر و برای همیشه از خانه برم و دیگر اصلا به این جهنم خانه برنگردم آیا از لحاظ قانون در صورت پیدا کردن من و ایجاد مزاحمت برای من میتونم ازشون شکایت کنم با توجه به اینکه برای این فحاشی هایی که در خانه بهم شده حتی بعضی مواقع کتک هم بهم زدن ولی شاهدی ندارم چگونه اثبات کنم که محیط خانه برایم ناامن بوده و احساس آرامش نداشتم و ترک کردم آیا از لحاظ قانون من مقصر میشوم چون شاهد یا شکایت درستی نداشتم ؟و اینکه به اورژانس اجتماعی مراجعه کردم برای کمک گفتند درصورت تحمل نکردن منزل را ترک کنید و با توجه به سنتان مستقل شوید .لطفا جواب من را دقیق بدید ممنون میشم .

مشاوره حقوقی کیفری
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما از لحاظ قانونی نسبت به سن خود رشید هستید. و می توانید مستقل زندگی کنید.

سلام وقت بخیر
با توجه به سن و شرایط میتوانید مستقلا زندگی نمایید.

بادرودوسلام می توانید مستقل باشید جای نگرانی نمی باشد.

سلام .از لحاظ قانون شما رشید محسوب می شوید ومی توانید نسبت به امور خود مستقل تصمیم بگیرید

با درود قانونا میتوانید مستقل زندگی کنید منعی نیست

با سلام
طبق قانون ، شخصی که به سن ۱۸ سالگی برسد ودارای سلامت عقل باشد میتواند مستقل زندگی وبرای مزاحمت هرکسی شکایت نماید

سلام
قانونا شما می توانید مستقل زندگی کنید و در صورت ایجاد مزاحمت امکان شکایت وجود دارد .