از چه راهی میتونم ضرر و زیانم جبران کنه یا ماشینمو برام درست کنه؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۳۴ #55985353

باسلام خسته نباشید جناب
خودروی بنده خراب شده بود که چند مکانیک که نگاه کردند و فقط گفتند صفحه تموم کرده تا با یک استاد کاری توافق کردیم وگفت من دیسک وصفحه نو برات میندازم و تضمینی میکنم که بدون عیبوایراد به خوبی دیسکو صفحه ای که میندازم برات خیلی کار کنه تا که دیروز تحویل گرفتم واولش کمی تق تق تااینکه الان نگاه میکنیم این آقا اصلا دیسک عوض نکرده وصفحه هم کهنه گذاشته وبهر حال چکار با ماشینم کرده الان نزدیک به چند تومنی ضرر داده دستم،اگه لطف بکنید وراهنمایی کنید که از چه راهی میتونم ضررزیانم یا ماشینمو برام درست کنه.باتشکر منتظر راهنمایی های باارزشتان هستم خیلی خیلی ممنون میشم.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس دهید ...

درود ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست دهید.

ابتدا دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس دهید سپس دادخواست مطالبه خسارت دهید.

با درود از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست مطالبه خسارت مطرح کنید

سلام و عرض ادب
در ابتدا میتوانید درخواست تامین دلیل بدهید و با جلب نظر کارشناس میزان خسارت تعیین شود و سپس دادخواست مطالبه خسارت طرح کنید

دادخواست مطالبه خسارت تنظیم کنید

بادرودوسلام دادخواست مطالبه خسارت تقدیم و تنظیم نمایید.ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.