چیکار کنم که خونمو به دلال نفروشم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۳ #55812700

سلام
من ملکی را به خاطر نیاز مالی ۲۶۰ م فروختم و تا الان که دو هفته است گذشته ۴۰ م طبق قولنامه دریافت کردم
طی این دو هفته من نیاز مالیم برطرف شد و عجله ای برای فروش دیگر نداشتم از شانس خوبم خریدار حساب کرده و نمیتواند مبلغ را پر کند و من را در جریان گذاشت و پامش موجود هست که گفته خونه را ما به بنگاه ها بسپاریم برای فروش و دیگر نمیتواند مبلغ را پر کند ( به خاطر مشغله کاری نیومد پای قولنامه که فسخ کند*
من هم بهش گفتم اشکالی نداره و من دنبال ضرر و زیان گرفتن نیستم الان که سومین هفته این قضیه بود و دو روز دیگر باید به ما پول میرساند آمد بنگاه و حرف از این شد که بنگاهی پول ما را بدهد اما من راضی نیستم منزلم را با این قیمت به دلال بفروشم و گفتم طرف حساب من شنا نیستی و من با این شرایط فقط به آقای .... واگذار میکنم و سند را به نام ایشون میزنم و گفتم در قولنامه ذکر نشده که من به خریدار حق واگذاری ملکمو بدم
حال راهی میخوام که ملکمو به دلال نفروشم و دنبال ضرر گرفتن هم نیستم چیکار کنم که خونمو مفت به دلال نفروشم و از جانب خریدار فسخ گردد و (خریدار واقعا نمیتواند مبلغ را پر کند در این یک هفته بنگاهی پرش کرده)

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام آسان ترین را فسخ توافقی است وگرنه باید یک وکیل متخصص دلایل شما را بشنود تا شاید بشود تقاضای فسخ یک طرفه کرد.

با سلام
ارایه پاسخ دقیق و تخصصی نیازمند مشاهده و بررسی مبایعه نامه میباشد
پیشنهاد مشاوره حضوری.

سلام
خریدار میتواند معامله جدیدی با بنگاه دار بنویسد و شما جلوی اینکار را نمی توانید بگیرید و ملزم هستید سند را بنام بنگاهی یااگر او به شخص دیگری فروخت سند را بنام او منتقل کنید .
شما قبل از اینکه خریدار با بنگاهدار معامله کند بروید و کاغذی از خریدار بگیرید که در اون بنویسد که توانایی ندارد و معامله را اقاله می کند و دو نفر امضا کنید .
اگر دیرتر اینکار را بکنید اگر خریدار با کسی دیگر معامله کرد کار ملک و سند شما تمام است.