آیا افزودن خوانده ی چهارم به متن رای توسط قاضی خارج از خواندگان دادخواست بدوی مستند قانونی دارد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۸۴ #55742193

سلام علیکم افزایش خوانده بدون تشریفات قانونی دادخواست جلب ثالث . بتاریخ ۲۵/۲/۱۳۹۸ خوانده چهارمی به شکل صوری وخلاف نص صریح قانون به دعوی افزوده گردیده وتا قطعی شدن رای، همواره لحاظ گردیده است .آیا تغییریا افزایش خوانده امکان پذیر بوده یا این که خواهان درمحدوده ماده ۱۲۵ به بعد قانون آیین دادرسی دادگاههای عمومی وانقلاب در امور مدنی مصوب ۱۳۹۲ می بایست شخص ثالثی را به دادرسی جلب کند و درواقع خوانده ای را اضافه نماید .
ضمن آن که ذکر نام یکی از خواندگان مطروحه دادخواست اعتراض ثالث بدوی، تنها برای فریب ، هیچ گونه رابطه حقوقی وقراردادی با دیگراصحاب دعوا نداشته است و از آن جا که خواسته به شرح دادخواست است و خواهان غیر از خواسته رفع توقیف خودرو، خواسته دیگری به‌ طرفیت خواندگان مورد مخاطب به عنوان خوانده مطرح ننموده ا‌ست لکن در مشروحه دادخواست ایادی انتقال عقدی مبیع متنازع ‌فیه را مورد تصریح و امعان جهت اثبات و اجلاس دادرسی ادعا قرارداده ،و بر خلاف ادعای خواهان بشرح دادخواست هم ، خوانده مذکور با هیچ یک از اصحاب دعوی رابطه قراردادی نداشته است .
علی رغم این موضوع که تسلسل و پیوستگی ایادی را ثابت نمی کند ، و به آن اعتراض شده ،[[ قاضی دادگاه خوانده ای را که در دادخواست ذکر نشده و خواهان از او نامی به میان نیاورده جهت احقاق حق خواهان بدون دادخواست جلب ثالث ، به متن رای افزوده و باعث تثبیت حق خواهان شده است]] .
سوال این هست ،آیا افزودن خوانده ی چهارم به متن رای توسط قاضی خارج از خواندگان دادخواست بدوی ،مستند قانونی دارد و آیا می توان بعد از قطعیت رای ، تقاضای اعاده دادرسی نمود یا خیر ؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اظهار نظر نیازمند بررسی موضوع است..

مدارک و مستندات باید بررسی گردد

سلام
با توجه به توضیحات بنظر میرسد باید دادخواست جدیدی را ارائه نمایید.

سلام وقت بخیر
احتمالا نیاز به تقدیم دادخواست دارید لیکن اهظارنظر دقیق نیاز به ارائه توضیحات دارد.

مدارک و مستندات بایستی مورد بررسی قرار گیرد

سلام اظهار نظر نیازمند بررسی دقیق مدارک میباشد

با درود اظهار نظر نیازمند بررسی دقیق مدارک میباشد از مشاوره تلفنی یا انلاین استفاده کنید