تایید نظر پزشک قانونی از طرف زوج در مورد بکارت زوجه در دوران عقد چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲,۱۴۳ #55721

با عرض سلام
بنده و خانمم که در دوران عقد بودیم، مدت طولانی هست نزدیک به 1 سال و نیم که با هم قهر بوده و مراحل قانونی پیگیری می شود . الان برای ثبت طلاق زوجه را به پزشک قانونی فرستادند. اینکه او دختر بوده یا نه همواره مورد ابهام بوده، کمیت و کیفیت روابط ما در دوران عقد و در اتاق تاریک به حالتی نیست که به بنده علم یقینی بدهد که دختر بوده یا نه، همچنین شناخت من از او با توجه به ارتباطات قبل از ازدواجش و حرفایی که در دوران عقد می زد و رسوا شدن ارتباطات مجددش با دوست پسرانش احتمال دختر نبودنش را بالا می برد اما یقینی نیست. یک بار که با هم رابطه داشتیم ادعا کرد که بکارتش ازاله شده اما من چندان خونی مشاهده نکرم در حد کمتر از 5 قطره، اما بعدش گفت که چنین نشده و وقتی ماجرا را از دختر عمویش پرسیده گفته ازاله بکارت خون بیشتر ازین دارد و درد زیادی دارد که فرد نمی تواند حرکت کند و ... که هیچ کدام ازین شرایط در مورد این رابطه ی ما صدق نمی کند. بعدش هم رابطه ای بین ما صورت نگرفت.
اما این احتمال می رود که او از قبل جایی ازاله بکارت شده و ترمیم شده و همچنین که اصلا ازاله بکارت نشده و یا اینکه واقعا باکره بوده و توسط من ازاله بکارت شده.
که از آخرین رابطه ی ما الان 1 سال و نیم می گذرد. آیا پزشک قانونی این را می تواند تشخیص دهد؟
اگر نظر پزشک قانونی مبنی بر باکره نبودنش بود از من تاییدیه گرفته می شود که من چنین کردم یا نه؟ نامه پزشک قانونی مستقیما به دادگاه فرستاده می شود یا به دختر داده می شود؟ قابل اعتراض هست؟
ما هبچگاه از دُبُر رابطه نداشته، باری دختر به خواهرم گفته بود دخترها با دوست پسرانشان از پشت رابطه برقرار می کند، آیا پزشک قانونی این را بررسی می کند یا نه؟؟؟ اگر من بخواهم چی؟
اگر پزشک قانونی تایید کند که از دبر رابطه نداشته، آیا من می توانم مبنی بر این رابطه اش ادعا کنم که بکارتش هم توسط من از بین نرفته؟
همچنین یک بار ادعا کرد که توسط من حامله شده و سپس سقط کرد و همین علت دعوای ما بود که بعدش گفت آنها را به بهانه ی شوخی گفته. آیا پزشک قانونی این را بررسی می کند؟
همچنین اینکه وقتی وکیلش به من تماس گرفت او را به عنوان یک دختر به من معرفی کرد، یعنی خود دختر خودش را برای وکیلش دختر معرفی کرده بود.

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با نظر پزشک قانونی میتوانید به ترمیمی بودن ان پی برد

پزشکی قانونی به راحتی میتواند تشخیص بدهد که ازاله بکارت صورت گرفته است یا خیر و اینکه ایشان بکارت خود را ترمیم کرده اند نیز به راحتی قابل تشخیص است.

با توجه به رابطه مکرر شما با همسرتان و مشاهده خونریزی توسط خودتان امکان احراز رابطه با دیگری ممکن نیست.

با سلام و احترام
در پزشکی قانونی ازاله بکارت قابل تشخیص است
و در صورت وجود رابطه به پزشکی قانونی زوجه را راهنمایی می کنند

پزشکی قانونی به راحتی میتواند تشخیص بدهد که ازاله بکارت صورت گرفته است یا خیر و اینکه ایشان بکارت خود را ترمیم کرده اند نیز به راحتی قابل تشخیص است. لذا در صورتی که رابطه نزدیکی بین شما ایجاد شده باشد باید زوجه به پزشکی قانونی ارجاع شود.