آیا عفو شامل تبعید میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷,۹۷۱ #55713141

با سلام من دو سال تبعید شدم جرمم رابطه ی نامشروع بوده بدون زنا و فقط چند تا عکس تکی از من داشتن و ماشین طرف دستم بوده خانوادش فهمیدن و شکایتم کردن ایا عفو شاملم میشه؟ راهی وجود نداره تبدیل به جریمه نقدی بشه؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام،طبق مواد۹۶ و ۹۸ قانون مجازات اسلامی صورت خواهد گرفت.پیروز باشید

مطابق قانون مجازات اسلامی جدید در مواد ۹۶ و ۹۸ عفو محکومین به پیشنهاد رییس قوه قضائیه و موافقت رهبر صورت میپذیرد صورت عفو همه آثار محکومیت را منتفی مینماید یعنی شامل تبعید که مجازات تکمیلی میباشد نیز میشود

مجازات شما تبعید نیست بلکه اقامت اجباری موضوع ماده ۲۳ قانون مجازات شده اید. لذا چنانچه طی مدت اجرای مجازات تکمیلی، مفاد حکم را رعایت ننمایید، دادگاه صادرکننده حکم به پیشنهاد قاضی اجرای احکام برای بار اول مدت مجازات تکمیلی مندرج در حکم را تا یک سوم افزایش می دهد و در صورت تکرار، بقیه مدت محکومیت را به حبس یا جزای نقدی درجه هفت یا هشت تبدیل می کند. همچنین بعد از گذشتن نیمی از مدت مجازات تکمیلی، دادگاه می تواند با پیشنهاد قاضی اجرای حکم در صورت اطمینان به عدم تکرار جرم و اصلاح مجرم، نسبت به لغو یا کاهش مدت زمان مجازات تکمیلی وی اقدام کند.

مخاطب عزیز
پرونده باید بررسی شود
در کل عفو در بسیاری موارد یا تغییر نوع محکومیت امکان پذیر هست