در صورتیکه فروشنده پراید سند را به نام خریدار نزند چه کاری باید کرد؟

پرسیده شده
۲۹ پاسخ ۲۴,۳۶۳ #55692

با سلام من یه دستگاه پراید خریدم و 4 عدد چک دادم 3 تا از چک ها پاس شد و چک آخر و گفتم بیاد محضر پولشو بدم و سندو به نامم بزنه ولی آقای فروشنده هر بار به بهانه های مختلف نمیومد کل مبلغ بدهی من 2200000 تومان بود ولی اون آقا از من چکی به مبلغ 2800000 تومانی داشت من مبلغ 800 هزارتومان هم داده بودم که کلاً 1400000 تومان بدهکار بودم شب عید 95 ماشین من توسط نیروی انتظامی به پارکینگ منتقل شد و آقای فروشنده که سند به نامش بود هیچ اقدامی برای ترخیص ماشین انجام نداد من از ایشون شکایت کردم ولی دردادگاه حضور پیدانکردن 6 شهریور تاریخ جلسه سوم دادگاه است آیا اگه تشریف نیارن دادگاه حکم جلب صادر میشود؟ چون من درخواست خسارت کردم و کارشناس روزانه 40 هزارتومان برای خسارت در نظر گرفتن و تکلیف چکی که دست ایشون دارم چه میشود؟ خواهش میکنم راهنمای ام کنید با تشکر درضمن من هم قولنامه دارم هم شاهد دارم که در طی یک سال بارها و بارها برای روشن شدن تکلیف سند خودرو از آقای فروشنده درخواست کردم و هم شاهد دارم برای پرداخت پول هایی که دادم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اگردر قرارداد نوشته شده است که فروشنده برای دریافت چک اخر بعد از سند زدن یا حضور در دفتر خانه باید حاضر شود حق با شماست در غیر اینصورت مشکل از شماست

دادخواست الزام به تنظیم سند دهید

باسلام
چنانچه دعوا را بطرفیت فروشنده در دادگاه اقامه کردید بخواسته الزام به انتقال سند خودرو به انضمام مطالبه خسارات دادرسی کفایت می کنه بالاخره با استناد به مدارک و شهود و سایر دلایل و قرائن که دلالت بر حقانیت شما بکند دادگاه می تواند اورا محکوم به انتقال سند بنام شما کند.موفق باشید.

باسلام باتوجه به درخواست کاربر می بایست بطرفیت فروشنده دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به دادگاه حقوقی ارجاع دهد

با سلام
شما باید اقدام به طرح دعوی تحت عنوان الزام به تنظیم سند رسمی مطابق مدارک و قولنامه ای که در دست دارید بفرمایید و پس محکومیت ایشون اگر حضور پیدا نکردن با پرداخت باقی مانده ثمن معامله به صندوق دادگستری دادگاه جهت تنظیم سند نماینده به دفترخانه فرستاده و سند به نام شما تنظیم میگرددد و کلیه خسارت ها را از وی میتوانیم مطالبه بفرمایید

بله اول باید بدانید سند بنام ایشان است یا نه شما میتوانید به به شورای حل اختلاف محل اقامت ایشان و یا محل انعقاد قرارداد مراجعه کرده و ضمن ارائه مبایعه نامه خود دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید. در نهایت در صورت عدم حضور ایشان ضمن پرداخت الباقی ثمن در صندوق شورا سند به نام شما تنظیم خواهد شد و ضرر و زیان قابل مطالبه است.

با سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت خریدار باید داده شود