در صورت رضایت و یا عدم رضایت شاکی تکلیف من چی میشه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۶۷ #55505347

سلام در پی یک تصادف بسیار کوچکی بین مشاجره بنده با شخص مقابل و در حین چک کردن مدارک یکدیگر شخص مقابل با دیدن کارت ورود به جلسه آزمون دانشگاه افسری من را متهم به اینکه خود را به عنوان مامور پلیس معرفی نمودم کرد و مامور کلانتری بدون توجه به صحبت های من صورتجلسه و وی را تحویل دادسرا داد فعلا به قید ضمانت بنده را آزاد کردند بازپرس پرونده از من خواسته تا رضایت شاکی را جلب کنم اما من بعید می‌دونم رضایت بده حالا میخوام بدونم در صورت رضایت و یا عدم رضایت شاکی تکلیف من چی میشه؟
با توجه به اینکه تازه ۱۸ ساله شدم چه بلایی قراره سرم بیاد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اصل بر برائت است
بنابراین اگر شاکی نتواند ادعای خود را ثابت کند تبرئه خواهید شد

سلام. البته در خصوص جعل عنوان در صورت اثبات، رضایت ایشان معنا و مفهوم ندارد. درصورتیکه توهین و فحاشی و یا ضرب و جرح و یا ایراد خسارت باشد، بله رضایت او لازم است اما جعل عنوان باید اثبات شود. که اثبات آن به وجود شاهد و دلایل و امارات است و در قضیه فوق این امر بعید به نظر می‌رسد. اگر هم ثابت شود جرم خصوصی نیست که نیاز به رضایت داشته باشد.

به مهر
اگر شاکی مصدوم شده دیه یا خسارت رو پرداخت کنید رضایت
بگیرید اما در مورد جعل عنوان
ایشون نمیتونه شاکی باشه تا رضایت بده یا نه
چون سمتی نداره

برای ارتکاب جرم سو نیت لازم است و صرف ادعای شاکی کافی تیست در صورتی که نتواند اثبات کند برای شما قرار منع تعقیب صادر خواهد شد.

باسلام .باتوجه ب اینکه سونیت شما محرز نیست و شما منکر این موضوع هستید ک مرتکب چنین جرمی نشدید بدلیل فقدان ادله کافی منع تعقیب صادر میشود .اما چنانچه شاکی ب استنادشهادت شهود جرم را اثبات کرده باشن وبرای دادسرا جرم محرز شده باشدحتما رضایت شاکی رو کسب کنید

درود برشما......با توجه به اینکه مستند مورد ادعای شاکی کارت ورود به جلسه واقعی (نه جعلی) شما بوده ونامبرده بدلیل باسواد بودن قادر به تشخیص کاربر ان بوده است لذا مدرکی دال بر مجرمیت شما وجود ندارد ضمن اینکه سوء نیت شما هم از سوی شاکی باید ثابت گردد که بدلیل اتفاقی بودن تصادف وتقارن ان با امتحان شما در دانشکده افسری از انتساب هرگونه سوءنیتی مبرا میشوید ....نیازی به رضایت شاکی نیست نکران نباشید .....امیدوارم در جلسات دادرسی صراحتا به موضوع اقرارنکرده باشید تا معیار انشای رای محکومیت قرار گیرد

باسلام
البته شاکی برای اثبات ادعای خود حتما بایستی دلیل و مدرک و شاهدی داشته باشد و در صورت تکذیب امر از سوی شما و عدم توانایی اثبات از سوس شاکی پرونده مختومه میگردد