در صورت باکره نبودن،آیا باز هم باید از پدر برای ازدواج اجازه بگیرم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴,۷۴۱ #55383521

با سلام
دختری ۲۳ ساله مجرد هستم، با نامزدم که تبعه ترکیه هستند می خواهم در “ترکیه “ازدواج کنم، آیا در صورت عدم وجود بکارت باز هم نیاز به اجازه پدر برای ازدواج دارم؟
خواهش می کنم راهنماییم کنید.
راه بازگشت ندارم.

مشاوره حقوقی خانواده
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر نیازی به اجازه پدر نیست

در این صورت اذن پدر از بین می رود.

با سلام اگر بکارت دختری در اثر دخول ولو نامشروع زائل شده باشد اذن پدر ساقط است ولی اگر در اثر حوادث ورزشی یا سقوط از بلندی و تصادف و امثال آن از بین رفته باشد اذن پدر به قوت خود باقی است.

با سلام
در صورت ازاله بکارت، اجازه پدر ساقط میشود

سلام در صورت عدم بکارت نیاز به اذن پدر برای ازدواج نیست.

باسلام
وقت بخیر
درصورت باکره نبودن، الزامی به اذن پدر وجود ندارد و سالبه به انتفاء موضوع می باشد.
موفق باشید

با سلام
در صورتی که ازاله بکارت اتفاق افتاده باشه به هر طریقی،اذن پدر ساقط می شود.