همسرم ماشین بنده را بردن خونه پدرشون گذاشتن چجوری بگیرم ازش؟

پرسیده شده
۳۰ پاسخ ۳۹۸ #55371986

باسلام و وقت بخیر خدمت وکلای عزیز
همسرم ماشین صفر من را که تازه تحویل گرفتم بردن خونه پدرشوهرم گذاشتن من چجوری میتونم برم ماشینمو بردارم از خونشون؟
ریموت و کلید خونشونو ندارم

مشاوره حقوقی خانواده
۳۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
دادخواست استرداد خودرو را مطرح کنید.

درود بر شما.میتونید ابتدا اظهارنامه ای برای استرداد ماشین ارسال کنید چنانچه میسر نشد دادخواست علیه ایشون مطرح کنید

سلام اگر عمدا مانع استفاده شما از خودرو میشوند بعنوان ممانعت از حق از پدر شوهرتون شکایت کیفری کنید

با سلام، ابتدائا به منظور استرداد خودرو اظهارنامه ارسال و در صورت عدم تحویل دادخواست ثبت نمایید

سلام
ابتدا اظهار نامه بفرستید و در صورت اینکه مقصود حاصل نشد، دادخواست استرداد تنظیم کنید‌

درود .در مرحله اول اظهار نامه مبنی بر تحویل اتومبیل به ایشان ارسال نمایید .سپس داد خواست استرداد خودرو را تقدیم دادگاه نمایید پاینده باشید

با سلام در خصوص پاسخ به سوال شما ابتدا باید اظهار نامه به طرفیت همسر و پدر شوهر خود دهید و در صورتی که در زمان معین شده در اظهارنامه مال به شما باز گردانده نشد دادخواست استرداد را مطرح و رفع تصرف نمایید