با شکایت حقوقی از کارمند شرکت خصوصی چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۵۲ #55259088

از کارمند واحد فروش شرکت توسط شرکت شکایت شده که کالای فروش رفته در سایر نقاط هدف بازار به غیر فروخته شده و ضمنا در مقطعی از زمان واریزی مشتریها به حساب کارمند بوده . شرکت خصوصی و سهامی خاص هست .

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

وقت بخیر

باید دید شرکت مذکور با ارائه چه ادله ای این اتهام را به به کارمند مذکور منتسب کرده است.

در صورتیکه مدارک و شواهد بر این امر دلالت کند می توان از طریق رجوع به مراجع قضائی صالح رسیدگی به این امر را درخواست نمود.