تمام اموال را واگذار کرده امکانش هست دختر شکایت کرده و حقش را بگیرد؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۴۷۳ #54973825

سلام
اگر پدری دو زنه باشد و تمام اموال خود را بنام فرزندان همسر اول کرده باشد و نه حقوق روزمره فرزند دختر را بدهد و نه ملک و مالی...امکان شکایت کردن از ایشان هست؟
بخشی از اموال را چندین سال قبل واگذار کرده

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دختر مستحق دریافت نفقه می باشد.

باسلام
وقت شمابخیر،دختر می تواند به طرفیت پدر دادخواست مطالبه نفقه دهدوپدر رامحکوم به پرداخت نفقه نماید،لکن درخصوص اموالی که پدر به فرزندان همسر اول یادیگران انتقال داده یادرآتی انتقال خواهد داد نمی تواند ادعایی داشته باشدودرصورت طرح شکایت نیز محکوم به بی حقی می شود چراکه هرشخص درایام حیاتش می تواند هر دخل وتصرفی درمایملک خودداشته باشد.

با درود اگر نفقه شما پرداخت نمی‌شود میتوانید نفقه مطالبه نمایید، نسبت به آنچه تحت هر عنوان منتقل شده حقی ندارید( الناس مسلطون علی اموالهم) .

با سلام، اموال منتقل شده را نمی توان گرفت فقط اگر ازدواج نکرده باشید نفقه

بااحترام
تا در قید حیات باشد میتواند تمام اموال را به هرکسی که بخواهد انتقال دهد

دختر تنها مستحق دریافت نفقه است.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید دختر فقط برای مطالبه نفقه می تواند از پدر درخوسات کند در غیر عدم پرداخت نفقه میتواند شکایت کند .