میتوانم بجای همسرم در دادگاه حضور یافته و از پرونده حقوقی ایشان دفاع کنم؟

پرسیده شده
۳۴ پاسخ ۴۵۷ #54917297

با سلام . از آنجائیکه طبق قانون مدنی فقط وکلا میتوانند در پروندهای حقوقی و کیفری دخیل باشند لذا خواهشمند است در اینمورد مرا راهنمایی فرمائید. ما ساکن تهران هستیم و نسبت به همسر بنده ابلاغیه ای از دادگاه شهرستان ارومیه جهت حضور در دادگاه صادر شده ، از آنجائیکه همسر بنده مریض میباشند و قدرت حرکت ندارند لذا ایشان به بنده که شوهرشان میباشم وکالتنامه کاری از طریق دفترخانه اسناد رسمی داده اند که نسبت به کلیه امورات ایشان رسیدگی کنم حال آیا قانونا و با در دست داشتن وکالتنامه کاری میتوانم بجای همسرم در دادگاه حضور یافته و از پرونده (حقوقی ) ایشان دفاع کنم یا خیر ؟ و آیا قاضی پرونده وکالتنامه منو قبول خواهند کرد یا خیر ؟ با تشکر از وکلای محترم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام شما می‌توانید به استناد به وکالتنامه به وکیل دادگستری وکالت دهید برای پیگیری

باسلام در دادگاه نمیتوانید از ایشان دفاع کنید اما میتوانید وکیل اختیار نمایید.

با وکالتنامه رسمی که از همسر دارید برای انتخاب وکیل دادگستری اقدام نمایید تا از ایشان دفاع شود

با سلام
خیر با وکالتنامه محضری صرفا می توانین در راستا موضوع وکالت امور اداری را انجام داده و در صورت داشتن حق توکیل اقدام به گرفتن وکیل دادگستری جهت دفاع در دادگاه نمایید

بادرودوسلام چنین حقی برای شما متصور نمی باشد....

با سلام .شما فقط می توانید از طریق وکالت به وکیل دادگستری اقدام نمایید و در پرونده مذکور ذیحق و ذی سمت نمی باشید

سلام ، یک لایحه همسرتون بنویسند و اسناد پزشکی رو ضمیمه کنند و از طریق خدمات قضایی برای ارومیه ارسال کنند که قادر به حضور نیستند یا اینکه لایحه دفاعیه رو هم همراه مدارک دیگه ارسال کنند