اثبات اخاذی خواهان از خوانده را چگونه باید اثبات کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۰۷۱ #54662039

باسلام لطفا سوالم را قبل از ارایه راهنمایی بطور کامل مطالعه فرمایید و سپس راهنمایی ارزشمندتان را ارایه نمایبد دعاگویتان خواهم بود .
خواسته ۱..موضوع پرونده با علت طرح اجرای حکم و موضوع خواسته دستور فروش ملک مشاع و محکومیت فروش مال مشاعی
دستور فروش ملک صادر شد.سال ۹۴
خواسته ۲..مطالبه اجرت المثل ملک مشاع و هزینه دادرسی از تاریخ صدور حکم بمبلغ ۲۰/۰۰۰/۰۰۰ تومان در سال ۹۸
سوال ##
امضای خواهان در تقاضای کتبی مبنی بر استرداد و مختومه شدن پرونده در خواسته ۱ واعلام مصالحه با خوانده دعوی و اعلام دریافت کلیه حق و حقوق خویش قبل از جلسه اول رسیدگی در خواسته ۲ و با ارایه توامان توسط شخص خواهان به قاضی شعبه و صدور قرار ابطال دادخواست.
توضیح اینکه
متن استرداد درخواست با تقاضای فرزند خوانده از وکیلی در دادگستری مکتوب به امضای خواهان بدون اثر انگشت در آمد و خود شخص خواهان برگه ها را به قاضی تحویل و قاضی شعبه دستور ابطال دادخواست را صادر نمودند
پس از گذشت دو ماه خواهان با طرح دعوی مجدد اجرت المثل ملک مشاع با استناد به فیلم دادگستری در تاریخ استرداد مدعی گردیده ک فرزند شخص خوانده متن دادخواست را بدون حضور ایشان از وکیل درخواست کرده و نیز متن را برایشان قراعت نکرده و ایشان بدون اطلاع دقیق از مفاد آن را امضا و شخصا تحویل شعبه نموده است در ضمن خوانده نیز بجز چند شاهد ک خواهان در حضورشان عنوان داشته ک حق و حقوق خود را مطالبه کرده است رسید و مدارک دیگر جهت اثبات امر موجود نمیباشد ایا گواهی دو شاهد مبنی بر اقرار شفاهی خوانده مبنی بر دریافت حق و حقوق بدون ارایه رسید و مدرک توسط خوانده در دادگاه کفایت میکند ایا فیلم میتواند گواه ادعای خواهان باشد چگونه و از چ راهی میتوان ادعای خواهان را رد و دروغ وی جهت اخاذی از خوانده را اثبات نمود لطفا راهنمایی بفرمایید سپاسگزارم اجرکم عند ا..

مشاوره حقوقی تهدید
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام موضوع اخاذی نیست . باید در ماهیت امر دفاع کنید . چون ایشان اقرار به دریافت حق حقوق خود کرده ، انکار بعد از اقرار مسموع نیست .

با درود فراوان
جهت مشاوره و راهنمایی جامع تماس بگیرید .