آیا همسرم میتونه عدم تمکین ارائه بدهد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۵ #54649630

با سلام از همسرم‌ نفقه ی ۱۰ سال رو مطالبه کردم کارشتاسی هم قبول کرده و اما ایشون اعتراض زدن ایشون یک ماه پیش اومدن منزل وسایل و جمع کردن و بردن منزل پدرشون و به من هم گفتن برم اونجا برای زندگی با توجه به اینکه خونه مستقل نیست و پدرشون اظهار داشتن که با اونها زندگی کنم آیا همسرم میتونه عدم تمکین ارائه بده من یکبار با همسرم قهر کردم و به مدت یک شب منزل رو ترک کردم بدون فرزندم و برگشتم این یک شب میتونه به ضرر من باشه ؟

مشاوره حقوقی نفقه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر همسر شما موظف منزلی تهیه کند در شان و شخصیت همسر خود باشد و هیچ مشکل و مانعی نداشته باشد

اگر زوج بدون دلیل قانونی ترک منزل کند مستحق نفقه نیست حتی به بهانه مستقل نبودن منزل حق ترک زندگی مشترک را ندارد راه صحیح این است که در حالی که در منزل زوج در حال تمکین است از دادگاه تقاضای الزام زوج به تهیه مسکن مستقل را بنماید. با این وصف دادگاه زوجه را محکوم به تمکین می نماید.

با توجه به مواردی که بیان امکان به نتیجه رسیدن زوج در بحث تمکین بسیار کم است.