ایا باقیمانده مبلغ دیه در صورت تسویه نشدن بموقع افزیش میابد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۴۸ #54405825

با سلام
در صورتی که پیش پرداخت و چند قسط از دیه پرداخت شده باشداما مابقی حدود دوسال پرداخت نشده باشد افزایش میابد ؟
از راهنمایی شما سپاسگزارم

مشاوره حقوقی دیه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بله درست است که می توان دیه را بصورت اقساط پرداخت نمود اما این ایراد را دارد که باید بع نرخ روز پرداخت شود

بله دیه به نرخ روز پرداخت می گردد

مبلغ باقیمانده به نرخ روز محاسبه خواهد شد

با سلام،بله در صورت عدم پرداخت در وقت مقرر یوم الادا و به نرخ روز خواهد بود‌.

دیه یوم الادا پرداخت می‌شود بنابر این در صورت عدم تسویه در وقت مقرر و پرداخت در وقت دیگر قاعدتا میبایست افزایش یابد

بله پرداخت دیه یوم الادا و به نرخ روز می باشد

مابقی دیه و اقساط به نرخ یوم الادا پرداخت می شود