آیا اگر یکی از ورثه از دادن وکالتنامه کاری به ورثه دیگری امتناع نماید سایر ورثه میتوانند بدون تمایل وی سهم وی از ارث را جدا کنند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۴۴ #54388428

با سلام و احترام
آیا اگر یکی از ورثه از دادن وکالتنامه کاری به ورثه دیگری امتناع نماید سایر ورثه اختیار پیدا خواهند کرد بدون تمایل وی سهم وی از ارث را جدا کنند؟
و بدون خواست وی بپردازند.

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دادن وکالت کاری اختیاری ست از طرفی تقسیم ترکه چنانچه بر اساس قانون باشد اشکالی ندارد ولی شخصی که وکالت نداده بعدا ممکن است به سهم الارث خود اعتراض کند لذا باید با نهایت دقت و احتیاط عمل کنید یک راه دیگر مراجعه به دادگاه و تقدیم دادخواست تقسیم ترکه است.

خیر در صورتی که حتی یکی از ورثه وکالت برای تقسیم ماترک نداده باشد و یا توافقی در این خصوص نداشته باشد نمی توان بدون رضایت ایشان ماترک را تقسیم نمود و یا به فروش رساند و سهم ایشان را پرداخت کرد و صرفا حل اختلاف باید از طریق دادگاه انجام شود.