زمان دریافت اخطاریه چه وقت هستش؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۵۱۹ #54262198

بنده شب پیش با چند نفر درگیر شدم و به همراه یکی از دوستانم به دلیل مزاحمت هایی که حین رانندگی و عدم کوتاه آمدن آنها از کارشون اون هارو مورد ضرب قرار دادیم یعنی تقریبا جرحی در میان نبوده.و چون ماشینم به اسم عمومه و امکانش هست که پلاک ماشین رو شناسایی کرده باشند چه مدت طول میکشه که احضاریه بیاد چون واقعا الان خیلی ذهنم درگیره که آیا شکایت کردند یا نه!میخواهم بدانم اگر شکایت کردند و عموم سامانه ثنا هم داره چقدر طول میکشه که ابلاغیه بیاد و یا اینکه اگر از خودم شکایت کرده باشند من سامانه ثنا ندارم چقدر طول میکشه ابلاغیه برام بیاد که ایا ازم شکایتی شده یا نه.و سوال دیگرم اینه که ایا من در صورت شکایت اونها میتونم شکایتی تحت عنوان اینکه دلیل درگیری مزاحمت انها حین رانندگی و فحاشی و تمسخر انها نسبت به ما بوده بکنم؟چون واقعا عین واقعیت بوده و انقدر روی اذیت و مزاحمت پافشاری کردند که در نهایت موجب درگیری ما با اونها و ضربه زدن به اونها شد.ممنونم اگر بهم زود جواب بدین واقعا وضعیت خوبی ندارم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مدت زمان مشخص نیست، در صورت ثبت شکایت ابلاغ خواهد شد

بادرودوسلام چنان چه تقدیم و تنظیم شکایت شود به شما ابلاغ می شود.

ابتدا باید اعلام جرم شود و شکایت صورت گیرد سپس به شما اخطار شود

با سلام
در مساله مطروحه اساسا موعد مشخصی برای ابلاغ به شما قابل تصور نیست چون اصل انجام شکایت و نیز تاریخ احتمالی این اقدام قطعیت نداشته و امکان اظهار نظر دقیق وجود ندارد

با درود اگر طرح شکایت شود به شما ابلاغ خواهد شد

زمان ابلاغ مشخص نیس اگر از شما شکایت شود ابلاغ خواهد شد

درود بر شما، زمان ابلاغ قابل تعیین نیست، چنانچه شکایتی شود به هرحال به شما ابلاغ خواهد شد، بهتر است صبوری کنید.